16 Şubat 2010 Salı

Doğum Günü Pastası


Klasik pandispanya tarifimle yaptığım bu pastayı şeker hamurunu yemeyenler için yaptım. Dış kahverengi kremşanti rengini kakao ekleyerek elde ettim. Tabi önce acaba boya ile olur mu diye bir deneme yaptım ve felaket acı bir tat oluyormuş, aman denemeyin...Ben bizzat denedim kahverengi en iyi kakao ile sonuç alınıyor. Aslında ben bu pastamı sepet örgü gibi yapmak isterken bir anda doğaçlama böyle bir şekil ortaya çıktı. Üstünü şeker hamurlı çiçek yapmamın sebebi yemek istemeyen için kenara ayırılabilecek şekilde olsun istedim. Bir dahaki denemem ama sepet örgü olacak, içimde kalmasın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Gözde Pasta'dan diğer seçmeler...

Related Posts with Thumbnails